September 04, 2006

Morgondagens webbplatser

Imorgon tisdag och på onsdag, 5-6 september hålls webbkonferensen Morgondagens webbplatser av IBC Euroforum i Salénhuset i Stockholm.

På konferensen Morgondagens Webbplatser får du lyssna till svensk/internationell expertis och prisbelönade företag och myndigheter. Genom paneldiskussioner och frågestunder är målsättningen att måla en bild av webben 2.0.

Programmet hittar du här.

Ordföranden är Fredrik Wackå. Intressanta talare är bla Neville Hobson från ABC, Pia De Gysser från Agria Djurförsäkring, Urban Lindstedt, journalist och författare och många fler.

Jag går dit med höga förhoppningar om en spännande konferens och hoppas ha något intressant att berätta om efteråt. Det jag är mest nyfiken på är hur mycket nytt det är som jag själv inte sett, tänkt på eller vet om ännu.

Technorati tags:
,

Andra bloggar om:
,


3 comments:

Andrei Kouvchinnikov said...

Tråkigt att konferansen inte är gratis :(

Niklas Waller said...

Ja, eller iallafall att den är så pass dyr som den är. Webbdagarna kostar ju bara ca en femtedel av det här priset om jag minns rätt. Den konferensen har iochförsig många fler deltagare men det här var väldigt dyrt och definitivt inte ett alternativ som privatperson.

Ska försöka få ut en kortare sammanfattning av vad jag tyckte var intressant och tänkvärt inom kort.

Evelina said...

Det är tråkigt att man måste betala men konferansen är värd dessa pengar.